Over ons

Op 1 januari 2018 nam Dimi Jansseune de fakkel over van zijn vader Daniël.  20 jaar meedraaien in het bedrijf zorgden voor ruim voldoende ervaring om het roer over te nemen.  Samen met echtgenote Isabel, streven ze ernaar om de klanten een zo goed mogelijke service te bieden.

Dankzij de kleinschaligheid van ons bedrijf krijg je steeds een zeer persoonlijke aanpak en kunnen we onze huurtarieven en transportkosten zeer laag houden. Door onze ruim 20 jarige ervaring kunnen wij altijd de beste adviezen geven i.v.m. het huren van de gepaste machine voor uw werken. Stipte leveringen en flexibiliteit is onze troef !

Wij beschikken over verschillende zeer recente machines zodat wij steeds uit voorraad kunnen leveren. Wij staan ook in voor alle herstellingen in onze eigen werkplaats. Dankzij een goed uitgeruste servicewagen doen wij ook depannages ter plaatse.

Ook voor herstellingen, onderhoud en transport van uw eigen machines kunt u bij ons terecht.

In onze carrosserieafdeling met professionele Garmat spuitcabine, laten we uw machine er weer als nieuw uitzien.  Wij maken alle kleuren met onze eigen verfmengmachine.

Tevens beschikken wij over een ruime voorraad perskoppelingen en hydraulische slangen die wij in onze atelier en ter plaatse op maat kunnen persen.

Voor verdere vragen of prijsofferte kunt u ons altijd contacteren.

Vraag zeker naar onze extra kortingen voor het huren van langere periodes !

Dimi en Isabel

Contacteer ons